Meteoorbooks.com | Careers
50804
page-template-default,page,page-id-50804,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.5,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Careers

CAREERS / CARRIERE


Wie zijn wij?

Meteoor Books is uitgever van boeken in de hobbysector. In 2016 creëren we 5 Engelstalige boeken. Deze verkopen we via onze eigen succesvolle websites (oa. www.amigurumipatterns.net) en via distributeurs in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast verkopen we op dit moment vertaalrechten in het Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Zuid-Koreaans. Samen met onze partners verkochten we in 2015 meer dan 80 000 boeken wereldwijd, waar we in 2016 op 150 000 boeken mikken.

Op dit moment zijn we met vier medewerkers. De twee oprichters Joke en Bruno hebben enerzijds een grafische en anderzijds een marketingachtergrond. Daarnaast is er Riet die gespecialiseerd is in naaiboeken en de algemene marketingondersteuning doet en Dora die verantwoordelijk is voor algemeen projectmanagement en uitgave van boeken.

Als klein team vinden we het belangrijk om iedereen veel verantwoordelijkheid, een enorme openheid, veel kansen en een zeer informele, snelle beslissingslijn te bieden.


Wie hebben we nodig?

Op dit moment is ons team volledig, maar je kan deze pagina in de gaten houden voor nieuwe opportuniteiten.